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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado; Embrapa Soja. |
Data corrente: |
18/03/2021 |
Data da última atualização: |
21/03/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
FUHRMANN-AOYAGI, M. B.; RUAS, C. de F.; BARBOSA, E. G. G.; BRAGA, P.; MORAES, L. A. C.; OLIVEIRA, A. C. B. de; KANAMORI, N.; YAMAGUCHI-SHINOZAKI, K.; NAKASHIMA, K.; NEPOMUCENO, A. L.; MERTZ-HENNING, L. M. |
Afiliação: |
MARTINA BIANCA FUHRMANN-AOYAGI, Universidade Estadual de Londrina, UEL, Londrina, PR.; CLAUDETE DE FÁTIMA RUAS, Universidade Estadual de Londrina, UEL, Londrina, PR.; ELTON GARGIONI GRISASTE BARBOSA, Fundação de Apoio à Pesquisa e ao Desenvolvimento (FAPED), Sete Lagoas, MG.; PATRICIA BRAGA, Universidade Estadual de Londrina, UEL, Londrina, PR.; LARISSA ALEXANDRA CARDOSO MORAES, CNPSO; ANA CLAUDIA BARNECHE DE OLIVEIRA, CPACT; NORIHITO KANAMORI, Japan lnternational Research Center for Agricultura/ Sciences (JIRCAS), Tsukuba, lbaraki, Japan; KAZUKO YAMAGUCHI-SHINOZAKI, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo, Bunkyo-ku, Tokyo, Japan.; KAZUO NAKASHIMA, Japan lnternational Research Center for Agricultural Sciences (JIRCAS), Tsukuba, lbaraki, Japan.; ALEXANDRE LIMA NEPOMUCENO, CNPSO; LILIANE MARCIA MERTZ HENNING, CNPSO. |
Título: |
Constitutive expression of Arabidopsis bZIP transcription factor AREB1 activates cross-signaling responses in soybean under drought and flooding stresses. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Plant Physiology, v. 257, 153338, 2021. |
Páginas: |
10 p. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.jplph.2020.153338 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
AtAREB1; Estresse abiótico; Estresse de hipóxia; Hypoxia stress. |
Thesagro: |
Glycine Max; Soja. |
Thesaurus Nal: |
Abiotic stress; Hypoxia; Soybeans. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/225277/1/1-s2.0-S0176161720302285-main.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
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Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
17/10/2014 |
Data da última atualização: |
18/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ALVES, R. M. V.; CAMPOS, A. C. M. G. de; ITO, D.; CARVALHO, J. L. V. de; OLIVEIRA, L. A. de; PACHECO, S. |
Afiliação: |
ROSA MARIA VERCELINO ALVES, ITAL; ARIANE CRISTINA MARTINAZZO GOZA DE CAMPOS, ITAL; DANIELLE ITO, ITAL; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA; LUCIANA ALVES DE OLIVEIRA, CNPMF; SIDNEY PACHECO, CTAA. |
Título: |
Stability of biofortified cassava fried chips. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY & EXPO, 17., 2014, Montreal. Book of abstracts. [S.l.]: IUFoST, 2014. Ref. UP488. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The purpose of this study was to survey information on the effect of the type of package and packaging system of the product to preserve the nutritional and sensorial quality of biofortified fried cassava chips. |
Palavras-Chave: |
Biofortificação; Chips; Estabilidade; Mandioca frita; Qualidade nutricional. |
Thesagro: |
Embalagem. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/110107/1/2014-054.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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